Błąd komunikacji z czujnikiem 3

Whyski21
Posty: 2
Rejestracja: 3 cze 2024, o 20:18

Błąd komunikacji z czujnikiem 3

Post autor: Whyski21 »

Witam mam problem z Radarem 3.
Po odpaleniu wyświetlają mi się wszystkie komunikaty odnośnie aktywnego tempomatu że są nieaktywne. Czy możecie mi jakoś pomóc może ktoś już z was miał do czynienia z takim problemem?
IMG_4386.jpeg
IMG_4386.jpeg (177.13 KiB) Przejrzano 125 razy
Będę wdzięczny za każdą pomoc
Mikun
Posty: 318
Rejestracja: 26 wrz 2021, o 07:50

Re: Błąd komunikacji z czujnikiem 3

Post autor: Mikun »

Sprawdź kostkę i wiązkę przy radarze, lubią gnić...
Whyski21
Posty: 2
Rejestracja: 3 cze 2024, o 20:18

Re: Błąd komunikacji z czujnikiem 3

Post autor: Whyski21 »

A mam jeszcze dwa pytania:
Gdzie znajdę ten czujnik oraz ile ich jest?
Jestem zielony w te klocki ;)
ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości