Witam, masz jakieś zdjęcia po zamontowaniu ? I jak wyglądało to kosztowo? DziękiOliivo pisze: 26 wrz 2020, o 18:55 Mam zamontowany hak brink do wersji AMG sedan brak cięcia zderzaka hak po wycięciu jest niewidoczny
Hak holowniczy
Re: Hak holowniczy
Czesc wszystkim, mam pytanie, jaki hak do c43 2017r polecacie? dzieki
Ma ktoś oryginalny hak w sedanie w205 i mógłby się podzielić zdjęciami jak to wygląda? Chodzi mi jak wygląda dyfuzor oraz gdzie jest przycisk sterujący rozkładaniem haka. Pytam, bo chciałbym doposażyć mój samochód w hak.
Mam hak elektroniczny przycisk w klapie bagażnika po lewej stronie.
-
Marcel2828
jakby ktoś jeszcze szukał (bo post trochę stary) to ja ostatnio montowałem w swojej 205 2017r sedan taki: https://hak-hol.pl/hak-holowniczy-merce ... ny-1126064. Jestem zadowolony, nie wydałem majątku, dodatkowo sam go założyłem, nawet elektrykę da się jakoś ogarnąć.alex pisze: 28 maja 2022, o 15:11 Czesc wszystkim, mam pytanie, jaki hak do c43 2017r polecacie? dzieki
-
Gregor73900
Witam grupowiczów ja zamontowałem hak firmy Steinhofen odpinany pionowo do modelu C200 sedan 2014 jedynie co musiałem zrobić to rozwiercić dwa nity i usunąć dolną część zderzaka i idealnie pasuje.
Moje pytanie czy muszę zgrać instalację elektryczną z komputerem auta?
Moje pytanie czy muszę zgrać instalację elektryczną z komputerem auta?
Oczywiście że musisz , potrzebny między innymi moduł haka .
Czy ktoś przerabiał temat domontowania haka w przypadku posiadania Keyless z funkcją otwierania bagażnika nogą?
Myślałem o zamontowaniu jakiegoś najtańszego, wkręcanego zamiennika, ale czy czujnik pod zderzakiem od Keyless nie będzie tu kolidował?
Myślałem o zamontowaniu jakiegoś najtańszego, wkręcanego zamiennika, ale czy czujnik pod zderzakiem od Keyless nie będzie tu kolidował?
C250 Estate
W GLC dokładałem „otwieranie” nogą bagażnika i z tego co pamiętam to anteny w zderzaku były inne do auta z hakiem i bez haka. Trzeba sprawdzić w EPC jak to jest i czy można wyciąć kawałek zderzaka pod hak.