Garmin mappilot update
-
eightwonder2
Re: Garmin mappilot update
czy navi garmina oferuje możliwość wyświetlania najbliższej stacji benzynowej/MOP podczas jazdy na autostradzie? chodzi mi o pokazywanie listy 3 najbliższych punktów, tak jak w commandzie? Miałem to w poprzednim aucie i miło wspominam 
Tak z ciekawości zapytałem w ASO o koszt karty SD do Garmina z aktualnymi mapami. Otrzymałem taką odpowiedź:
Przykro nam, ale system Garmin nie jest już wspierany i karty nie są już dostępne w dystrybucji.
C250 Estate
Szybko przestali wspierać xDzmichal pisze: 19 mar 2025, o 10:12 Tak z ciekawości zapytałem w ASO o koszt karty SD do Garmina z aktualnymi mapami. Otrzymałem taką odpowiedź:Przykro nam, ale system Garmin nie jest już wspierany i karty nie są już dostępne w dystrybucji.
Trzeba przerzucić się na andrut auto / carplay
S205 220d 170PS 4matic
NIE ... ta kopia będzie bezużyteczna.drleon pisze: 24 cze 2017, o 13:51 A czy można skopiować kartę SD z nawigacją Garmin Pilot, tak żeby mieć kopię zapasową? Nie pytam o backup tylko o fizyczna skopiowanie na inną kartę SD, tak żeby ona działała. Wiem, że są jakieś blokady.
Sprawdzałem to narzędziem do kopiowanie fizycznego karty i nie ruszyło.
Raczej oprogramowanie firmowe .. Tak ma.Schnaider pisze: 19 mar 2025, o 21:18 Świat mega korporacji typu Google Map już jest nie do przebicia.
Funkcjonalność staje sie bezużyteczna.
Dotykamy też sfery IT ... wchodzą inne procesory, inne systemu operacyjne i nikt nie będzie zachowywał kontybilności wstecznej. BO to po prostu jest bez sensu !!
Bym powiedział Kup Pan nowe Radio z nawigacją
Skopiować się da skoro robią to spece z Azji sprzedając klony kart - jest tylko kwestia posiadania odpowiednich narzędzi. Inna sprawa czy warto. Mapy garmina w wersji MB zawsze były znacznie opóźnione i mało precyzyjne.
ZW (GLC 250 - 211KM)
Jpr. macie problem
po co brnąć w te archaiczne mapy za milion monet Zmienić jednostkę główna na android auto i po wpięciu wtyczki telefonu wszystko jest za darmo.