LAUNCH CREADER ELITE
Re: LAUNCH CREADER ELITE
Sorry, ale mam ustawiony jezyk nimiecki
Ostatnio zmieniony 18 maja 2024, o 17:44 przez pepe008, łącznie zmieniany 1 raz.
C180 -1.6 -Otto -T-modell
O./S
O./S
Zmienilem opcje w numerze 6,7,8 na 'Vorhanden' i kliknalem Codierung schreiben.
Sorki, ale wywalalo mi, jak chcialem zrobic to w jednym poscie.
Launcha mam ustawionego w jezyku niemieckim jak widac
Sorki, ale wywalalo mi, jak chcialem zrobic to w jednym poscie.
Launcha mam ustawionego w jezyku niemieckim jak widac
O./S
O./S
Dzięki za wyczerującą instrukcję. A nie znalazłeś przypadkiem opcji temperatury płynu chłodzącego?
ZW (GLC 250 - 211KM)
Poki co nie znalazlem… i nie szukalem, ale napisalem @ do luncha zeby mi odpowiedziemi czy to urzadzenie da rade zrobic amg menu lub przynajmniej temperature oleju w normalnym menu…. Zobaczymy.
O./S
O./S
Co do Amg menu;
1) Launch Europe z siedziba w DE poprosil mnie o podanie numeru seryjnego mojego urzadzenia.
Stwierdzili, ze urzadzenie pochodzi z rynku azjatyckiego i mi nie pomoga z pytaniem. Zapytalem czy jak kupie u nich urzadzenie to sie da to zrobic?' Brak odpowiedzi.
2) Napisalem do sprzedawcy, odpowiedzial ze nasze W205 maja to w sobie i trzeba to tylko odblokowac.
Poprosilem o podpowiedz gdzie to jest w ''Urzadzeniu'' lub jaka jest tego nazwa. Odpowiedz -musze sam poszukac, oni nie maja dokladnych instrukcji.
3/4) Napisalem rowniez do Chin do producenta, ale narazie zadnej odpowiedzi. Probowalem rowniez poprzez samo urzadzenie, ale rowniez brak odpowiedzi...
1) Launch Europe z siedziba w DE poprosil mnie o podanie numeru seryjnego mojego urzadzenia.
Stwierdzili, ze urzadzenie pochodzi z rynku azjatyckiego i mi nie pomoga z pytaniem. Zapytalem czy jak kupie u nich urzadzenie to sie da to zrobic?' Brak odpowiedzi.
2) Napisalem do sprzedawcy, odpowiedzial ze nasze W205 maja to w sobie i trzeba to tylko odblokowac.
Poprosilem o podpowiedz gdzie to jest w ''Urzadzeniu'' lub jaka jest tego nazwa. Odpowiedz -musze sam poszukac, oni nie maja dokladnych instrukcji.
3/4) Napisalem rowniez do Chin do producenta, ale narazie zadnej odpowiedzi. Probowalem rowniez poprzez samo urzadzenie, ale rowniez brak odpowiedzi...
O./S
O./S
Ciekawa informacja że pochodzi "z rynku azjatyckiego" tak jakby oni w DE produkowali na Europę. Kupiłem na Ali...., ale wysyła była z DE, to może mój jest europejski?

ZW (GLC 250 - 211KM)
Wszedłem na oficjalną stronę Launcha i tam zwróciłem uwagę, że te ich produkty różnią się od tych z Ali, niektórych nawet nie ma w ofercie. Co się dziwić, skośnoocy kopiują coraz doskonalej i taniej.
AMG menu to najpilniej strzeżona tajemnica na świecie
, aktywacja tylko płatna, przewaliłem pół netu i nigdzie nie znalazłem darmowej opcji, ostatecznie kupiłem za jakieś 70€ co wydaje się absurdalne ale zmęczyło mnie już grzebanie w sieci i doszedłem do wniosku, że oszczędzanie czasu, wzroku i włściwe ukrwienie nog jest tyle warte 
Wysłane przy użyciu Tapatalka
AMG menu to najpilniej strzeżona tajemnica na świecie
, aktywacja tylko płatna, przewaliłem pół netu i nigdzie nie znalazłem darmowej opcji, ostatecznie kupiłem za jakieś 70€ co wydaje się absurdalne ale zmęczyło mnie już grzebanie w sieci i doszedłem do wniosku, że oszczędzanie czasu, wzroku i włściwe ukrwienie nog jest tyle warte 
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Yyy zastanów się co piszesz, lub pomyśl nad czym nie pomyślałeś.... 70 euro za menu AMG
no nie do wiary. Mógłbym to zrobić on line za darmo dla Ciebie